Вітаємо з ювілеєм!

Преподобного отця Доротея Шимчія, ЧСВВ щиросердечно вітає педагогічний колектив та вся колегіантська спільнота зі 100-літнім ювілеєм — величним і святковим днем для Бучаччини, всього Василіянського чину та цілої Української Греко-Католицької Церкви.

Дорогий отче Доротею!

Вітаємо з ювілеєм!

Невипадковим і особливо знаменним є те, що Ваш ювілей співпав зі святкуванням в Україні 150-річчя від Дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Адже Ваше життя є взірцем істинної любові до Бога, вірного служіння Всевишньому та людям. Через Вас Господь засвідчує Свою безмежну любов, милосердя і благодать для тих, хто не зраджує Його Святим Заповідям.

Невипадковим є й те, що свій свідомий вибір, як знаємо від Вас, Ви зробили в цих намолених стінах, будучи студентом Місійного інституту ім. Св. Йосафата. І, пройшовши свій нелегкий життєвий шлях, Ви знову повернулись на рідну землю, а сьогодні святкуєте свій ювілей у Бучацькій василіянській обителі.

Тож з глибокою пошаною схиляємо перед Вами свої голови і дякуємо за Ваше мудре слово, ревні молитви та щедрі благословення, за те, що вселяєте віру і надію там, де панує безнадія. Тож нехай Господь кріпить Ваші сили, додає здоров’я і наснаги у Вашому жертовному служінні.

Хай Пресвята Богородиця тримає Вас у своїй опіці, а Всевишній благословляє Вас на многії і благії літа!

www.buchachkolegium.at.ua

Вітаємо з ювілеєм! https://buchacheparchy.org.ua/ Super User