04 10 18 1

3 жовтня 2018 р.Б. на запрошення відбулася зустріч із студентами Чортківської Дяківсько-Катехитичної Академії ім. Священномученика Григорія Хомишина у рамках проекту «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні».

Дану зустріч-тренінг провів о.Роман Бронецький, Синкел соціального служіння у Бучацькій єпархії УГКЦ, у якій взяли участь 42 студенти академії.

Зустріч будувалася на діалозі між модератором та студентами на основі найактуальніших соціальних проблематик, одним із пунктів стали також пропозиції студентів, щодо майбутньої діяльності душпастирів Бучацької єпархії у даній сфері. Не менш мотивуючим елементом стала презентація звернення Блаженнішого Святослава Шевчука про потребу діяльності священослужителів УГКЦ в сфері служінні ближньомуб про що зрештою наголошує програма «Жива Парафія – місце зустрічі з Живим Христом».
Хотіли б додати, що зустріч була організована на запрошення о. Володимира Білінчука, ректора Чортківської Дяківсько-Катехитичної Академії.

Прес-центр Бучацької єпархії УГКЦ

Тренінг «Підвищення рівня соціальної відповідальності» у стінах ЧДКА https://buchacheparchy.org.ua/ Super User