14 зимових християнських таборів протягом січня  2015 р.Б. на парафіях рідного села чи міста провели студенти 3 курсу ЧДКА ім.  свщм.Г. Хомишина у рамках катехитичної практики, яку ведуть с.Єремія Кузик ЗСПР і с.Марія Кузь ЗСПР.

Отримавши відповідні консультації, різні за темою, табори готувалися заздалегідь. Ще під час навчання у першому семестрі студенти збирали потрібні їм відео та аудіо записи, роздруківки, розмальовки,підбирали відповідні ігри, кросворди, конкурси, щоб цікаво було дітям провести ці зимові канікули.

Слід зауважити, що на кожному таборі, крім тематичної програми, діти мали змогу переглянути мультфільми про митрополита Андрея Шептицького та більше дізнатися про його життя, адже цей рік присвячений саме йому.

Після проведення таких заходів задоволені були і діти, і брати-студенти, які цього року отримають не тільки диплом дяка-регента, а й катехита. А це дає можливість катехизувати при парафії і вести дітей до Христа.

 

с.Марія Кузь ЗСПР

 

Дяки ЧДКА ім. свщм. Г.Хомишина провели 14 християнських таборів під час зимових канікул https://buchacheparchy.org.ua/ Super User