Oсь минув ще один рік. Настав Новий.

За християнським календарем 2012 р. Б. – Рік Святих Таїнств. Хоча на дворі не лежав пухнастий сніг, але це зовсім не зіпсувало настрій обновлятам. Вони знову вирішили святкувати це свято разом. Ця хороша традиція дає змогу відчути дух спільноти та перебування в Христі Ісусі.

Дійство розпочалося Божественною Літургію на чолі з Владикою Дмитрієм єпископом Бучацьким. Після Служби присутні парафіяни незадовго до настання Нового Року мали час для призадуми та тихої молитви. За словами Преосвященного Владики в цей час потрібно прислухатись до голосу Бога в своєму серці, подякувати за всі ласки та попросити благословення на майбутній рік.

Після опівночі Владика Дмитрій урочисто привітав усіх присутніх з Новим Роком, а обновляни в свою чергу привітали його з Днем народження, що стало для всіх подвійним святом.

Пізніше молодь вирушила до ялинки, над якою спалахували новорічні феєрверки.

Згодом обновлята продовжили своє святкування в Єпархіальному управлінні. Особливою приємністю тієї святкової ночі було те, з ними був присутній Владика Дмитрій та о. Андрій Лемчук, духівник Товариства. Кожен присутній мав змогу, споглядаючи тихе полум’я новорічної свічі розповісти про події, які його найбільше вразили в 2011 р. Б. та висловити теплі побажання оточуючим.

Також обновлята співали пісень, брали участь у веселих конкурсах та танцювали. 

Новий Рік розпочався для Чортківського ТУСК "Обнова" з Божого благословення. Потрібно також прикласти великих зусиль, щоб шлях «Обнови» в цьому році був сповнений рясних плодів для прослави Бога, духовного розвитку власної особи та суспільства в цілому.

Обновлята м. Чортків

«Святкування Нового Року» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User