В час передріздвяного посту з 24 по 26 грудня, парафіяни церкви Преображення Господнього в м. Чорткові  мали можлив сть бути на реколекціях о. Назарія Леха, Чину св. Васил я Великого. Отець-монах провів кілька зустрічей з парафіянами. Своїми цікавими розмовами він заглибив нас в суть нашїо віри. Отець Назарій є священиком з часів підпілля, на реколекціях він розповідав свідчення глибокої віри в житят різних людей, вчив нас жити з Богом, незважаючи на різні обставини та бачити присутність Бога у нашому щоденному житті .

На одній з зустрічей, після служби Божої , отець зустрівся з молоддю, переважна більшість яких є учасниками спільноти "ОБНОВА" міста Чорткова. Останнім часом обновляни досить активно приймають участь в житті нашої парафії . Напередодні , 19 грудня, в день великого святого Миколая Чудотворця, учасники спільноти, наслідуючи добрий приклад Чудотворця, приготували святкову сценку до дня Святого та завітали до нашого храму. Своєю короткою виставою, після служби Божої , молоді люди потішили парафіян, а найменші , за гарні вірші , отримали подарунки від св. Миколая.

Дуже приємно що "обновляни" не лише слухають слово Боже, а й своїми добрими ділами прославляють Його ім'я, даруючи нам добрий приклад живої віри в Бога.

Леся Саган
парафіянка

З життя парафії Преображення Господнього в Чорткові https://buchacheparchy.org.ua/ Super User