Завдяки Божій ласці ми знаходимося на початку Нового року.
Чи побачимо його закінчення – лиш Бог знає.
Цей рік повинен бути цілковито присвячений надолуженню
за минулі гріхи й добрим постановам на майбутнє.
Нехай, отже, разом з ними ідуть  у парі й святі діла.

Св. о. Піо

Новий рік – одне з найулюбленіших свят багатьох людей, а особливо, молоді. До того ж, воно передує найвизначнішій події всього людства – Христовому Різдву, Дню народження нашого Спасителя, Ісуса Христа. Кожен з нас мріє залишити у старому році всі негаразди, невдачі, смуток, а в новому відчути великі і суттєві зміни, які відповідатимуть Божій волі.

Члени товариства українських студентів католиків «Обнова» м. Чорткова за традицією зустрічали Новий рік разом, щоб відчути радість перебування у спільноті, прославляючи та возвеличуючи Господа. Місцем зустріч було обрано храм Преображення Господнього. В ньому відбулася урочиста Свята Літургія, після якої за декілька хвилин до нового року всі присутні дякували за прожитий рік і просили благословення на наступний у приватній молитві.

Вийшовши з храму, обновлята, милувалися чарівним нічним краєвидом новорічного Чорткова, феєрверком і каталися на санках, що стало для всіх особливою втіхою.

Зі святковим настроєм ТУСК «Обнова», хто на санках, а хто пішки, відвідали святкову ялинку міста, під якою сфотографувалися і пограли в сніжки.

Далі святкування продовжилося в приміщенні Єпархіального управління…

Воно супроводжувалося смачними стравами, оригінальними конкурсами, іграми, піснями, грою на гітарі, молитвою та справжньою радістю від життя з Господом.

Ця зустріч Нового року принесла всім нам духовне збагачення,згуртувала їх та подарувала багато позитивних емоцій.

Всі зрозуміли потребу дякувати постійно Богові за Його благодать своїм життям та вірою і бути правдивими й вірними Господніми слугами.

Христя Юрчак

Новий рік! https://buchacheparchy.org.ua/ Super User