13-14 грудня 2014 р.Б. у єпархіальному управлінні Бучацької єпархії, відбувається чергова зустріч Ради федерації ФУКАСТ «Обнова». Хочемо зазначити, що дано Рада у м. Чорткові відбувається вперше.

13 грудня 16 учасників із 6 осередків зосередили свою увагу на «Формаційній програмі обновлянина». Головними напрямними праці було створення робочих груп у 5 напрямках: 1) Формаційного плану 2) «Підручника формації» для 3 формаційних етапів 3) Матеріалів для особистої формації (збірка документів, статей, тощо) 4) Збірка нарисів і матеріалів з історії, традицій, ідеалів товариства, спогадів , тощо 5) Літописів і архівних матеріалів.

«На даний момент «Обнова», фактично, володіє тільки двома документами, які окреслюють нашу діяльність: «Статут» і «Правильник». Потрібно також, розробити ряд інших документів, з яких могли б черпати як учасники «Обнови» так і ті, хто цікавиться нашою діяльністю і хоче прийти до нас. Ми повинні поставити собі 2 питання: 1) Яким чином зацікавити молодь 2) Як надати вже діючим учасникам ідентифікацію ким вони є у нашій спільноті», - зазначила Лідія Баран, президент ФУКАСТ «Обнова».

Після чого всі учасники сьогоднішньої зустрічі Ради Федерації, щиросердечно привітали духівника «Обнови» м. Чорткова, о. Андрія Лемчука, із днем його небесного покровителя.

Також, всі бажаючі ознайомитись із програмою діяльності і розгляду питань, у м. Чорткові Ради федерації ФУКАСТ «Обнова» можуть завантажити її тут.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Зустріч Ради федерації ФУКАСТ «Обнова» у м. Чорткові https://buchacheparchy.org.ua/ Super User