Проведення молитовних чувань дуже потрібне для всіх християн. Адже в цьому часі кожен може духовно обновитися, відпочити, відчути особливу присутність Бога у нашому житті і з миром у серці неймовірною радістю повернутися до своєї домівки.

13 жовтня 2013 року Божого в Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла відбулися молитовні чування. Вони розпочалися Святою Літургією, на якій всі отримали чудову науку про свято Покрови Пресвятої Богородиці від гостя зі Швейцарії, - о. Клауса.

Після Літургії, парафіяльний хор милував слух присутніх прекрасним співом про Пресвяту Богородицю, від чого всіх огортала радість.

Крім цього, в ході молитовних чувань ТУСК «Обнова» м. Чорткова виконала сценічну композицію про походження свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Ось як поділилася враженнями одна з обновлянок: «… Мене надихнула ця сценка… Дякую Богові, що брала в ній участь та змогла перебувати в такій духовній атмосфері.

Дух молитви, який огорнув нас, неможливо передати словами… я відчула, що саме в цей момент Пресвята Богородиця обняла нас та покрила своїм покровом, передаючи свою ласку та любов.

Коли слухала пісні, які виконував хор, - склалося враження, що перебуваємо на небесах і разом з ангелами та святими прославляємо Боже ім’я та Богоматір. Я щаслива від того, що можу єднатися з іншими людьми в спільній молитві.» (Наталя)

Цього ж вечора був здійснений благодійний збір коштів  для створення і облаштування кімнати в приміщенні Собору, де можуть відбуватися зустрічі спільнот, репетиції хору, тощо.

Вечір був увінчаний прекрасною частиною літургійного кола нашої церкви – Вечірнею.

Дякуємо Богу та Пресвятій Богородиці за те, що допомогли у проведенні даних чувань.

Нехай Господь єднає нас у спільній молитві та любові один до одного.

Обновлята

«…І ДУХА ПРАВОГО ОБНОВИ В НУТРІ МОЄМУ..» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User