Урочистості з нагоди Дня міста Чорткова

4 вересня 2024 р. Б. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 502-ї річниці міста Чорткова. Розпочалися урочистості з хвилини пам’яті та молитви духовенства.

Звертаючись до усіх присутніх, Преосвященний Владика Дмитро промовив: «Сьогодні ворог хоче нас залякати своїми ударами, щоб посіяти в нашому серці страх. Але страх обов’язково переможе наша любов. Господь завжди перебуває з тими, хто потребує допомоги. Сьогоднішня наша молитва показує єдність і дає нам віру і силу. Відзначаючи сьогодні цю річницю нашого міста, пам’ятаймо завдяки кому ми живемо і працюємо. Подякуймо цим незламним людям і їхнім родичам за ту жертву, яку вони віддали не тільки для рідного міста, але й для всієї України».

Також з нагоди Дня міста Преосвященний Владика Дмитро Григорак був нагороджений орденом Чортківської міської ради «За заслуги перед громадою».

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Урочистості з нагоди Дня міста Чорткова https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/09092401/004.jpg#joomlaImage://local-images/2024/09092401/004.jpg?width=1024&height=768 Super User