В Чорткові відбувся християнський дитячий табір «Стежинами Євангелії»

Християнський дитячий табір «Стежинами Євангелії» відбувся у монастирі Сестер Згромадження Пресвятої Родини в м. Чорткові, у якому взяли участь не тільки місцеві діти, а й з навколишніх сіл.

Впродовж табору учасники, за допомогою сестер та аніматорів, поглиблювали свої відносини з Ісусом у Пресвятій Тайні Євхаристії, а також завдяки вдало продуманим на кожен день темам: «Ісус зціляє мої очі», «Ісус зціляє мої вуха», «Ісус зціляє мою мову, руки, ноги, серце». Метою табору було допомогти дітям, йдучи «Стежинами Євангелії», зустріти Ісуса, який зціляє, перемінює життя і запрошує йти за Ним щодня.

Діти ділилися, який вони мають досвід життя з Богом. Кожен день після Святої Літургії, запрошені на табір священники мали нагоду проводити катехитичні зустрічі з дітьми. В п'ятницю до дітвори на табір завітав владика Дмитро, єпарх Бучацький, який теж провів катехизацію на тему: «Ісус зціляє моє серце», пригостив дітей морозивом. Відтак, всі разом молилися вервицю за наших воїнів ЗСУ, ранених, полонених, за перемогу України у цій війні.

Щодня цікаві конкурси, веселі естафети, водяні ігри, катехитичні пісні, майстер-класи додавали дітям радості та розуміння того, що з Богом можна дуже цікаво та весело проводити час.

Батьки та діти щиро вдячні Владиці Дмитру Григраку, ЧСВВ , єпархіальній курії Бучацької єпархії, сестрам ЗСПР, аніматорам за чудове проведення табору, а свою вдячність висловили у нижчеподаних враженнях.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Слава Ісусу Христу!  Враження від табору неймовірні. Море позитивних емоцій, сподобалося все: і Служби Божі, і майстер-класи, і велика гра, і смачна їжа.....
А Ваша робота і робота аніматорів це неоціненно.
Дякуємо за любов до наших дітей, за настанови, за приділений час.
Вже чекаємо наступного року. 
Віра (Мама Даринки Сов'як)


**
Слава Ісусу Христу! Цей тиждень, який діти провели у таборі у сестер Пресвятої Родини, був просто надзвичайний. Кожен день був особливий і цікавий.  Дуже дякуємо за те, що організували для наших дітей такий відпочинок! З нетерпінням будемо чекати нового табору!
Марія(мама Вадима Присяжного)


**
Слава Ісусу Христу! Сестри, дякуємо, що запросили нас вперше на табір. Ярославчикові дуже все сподобалось, вражень багато. Дякуємо, що в такій невимушеній доступній формі, доносите важливі речі — пізнання Бога дитячими серцями. В таборі дуже багато чудових дітей, аніматори пречудові, нехай в них все вдається в житті! Вам та священникам особлива подяка, нехай вас благословляє Ісус, ще багато - багато років навчати, приводити до Бога нові й нові серця. Дякуємо щиро за все!
Ірина (мама Ярослава Попика)

**
Щирі  та люблячі сестри Маріє і Єреміє!!!
Дякуємо всією  родиною за ваші добрі, щирі, відкриті серця до наших дітей і онуків, яких ви  прийняли у ваш незабутній, чудовий, веселий та дуже смачний, зі всіма  смаколиками,  християнський табір.
Програма табору  продовжується і далі вдома співом пісень, які  діти вивчили та запам'ятали у таборі, різними новими іграми, що проводили аніматори.  
Велика подяка цим славним  дівчатам і  хлопцям (семінаристам),  які зуміли знайти порозуміння з дітками та ще й  стільки цікавого і корисного навчили.
Особлива вдячність  Миколі, Петру, Максиму за їхню працю і науку для  наших дітей. Нехай Господь дарує їм щасливу і світлу долю.
Мої  хлопчики Владислав і Святослав, вже від зараз, чекають наступного року для зустрічі з усіма сестрами, аніматорами, друзями, з якими здружились у таборі. 
Ще раз велика подяка  Владиці Димитрію, Бучацькій єпархії УГКЦ,  усім, хто причинився до організації  та праці у християнському таборі. 


З повагою бабуся Марія Бандола і Юлія (мама Ковтуна Святослава і Владислава)

**
Слава Ісусу Христу! З ласки Божої і Павлик мав приємність бути у таборі. Низький уклін Господу і вам, за те, що провадите діток на Божу Дорогу. Нехай Господь рясно усіх Благословить!
Уляна(мама Павла Басюка)

**
Слава Ісусу Христу! Знаю Вас, сестри Маріє і Єреміє, дуже давно, але у таборі Тарасик вперше. Від нього емоції просто брали вершини, коли повертався від Вашого табору кожен день. А перший день був особливий тому, що показали Ви та Тарас мені місце, де здійснилася його давня мрія, з чого починалося все, місце, де знаходиться капличка Матері Божої  Люрдської, біля якої відбувалася його молитва разом із Вами. Так це Божа ласка і сила Ісусової Матері, де щиро буду вдячна усім ціле своє життя.

Я сама була у захваті, коли кілька хвилин провівши з усіма Вами, просто відчувалося, як Ви любите  дітей. Так, табір був і лишиться місцем радості   та затишку для дітей. Вам, сестри Єреміє і Маріє, щиро вдячні, нехай  на вашому шляху і у житті буде  ще більше дітей, які б Вас радували, нехай у винограднику, у якому ви перебуваєте, буде більше грон на винограді.  Дякую усім отцям, які провадили Службу Божу і навчали дітей, щиро дякую й аніматорам, які трудилися, як ті бджілки, щоб діти йшли додому з посмішками. Усім Божого благословення та опіки Матері Божої!
Оля (мама Тараса Батрина)

**
Слава Ісусу Христу ! 
Наші донечки були б дуже щасливими побувати знову. Вражень у них залишилося  дуже багато.  Кожного дня вони розповідали з таким захоплення, що вони нового почули, що нового зробили своїми руками  ...і це все жнива Божі ...!
Я бачила, який вогник горів у очах дітей. Низький уклін сестрам у Христі й аніматорам (дівчаткам і семінаристам), священникам, усім організаторам! Навіть наша молодша донечка, яка дуже непосидюча, яку дуже тяжко чимось зацікавити ....коли був в неділю той останній святковий день ....коли вона вийшла за ворота табору, то сказала, що вона ще б з місяць ходила на такий табір !!!! 
Леся(мама Каті Пакон)

**
Слава Ісусу Христу.
Дякуємо за табір, було круто.
Майстер-класи були класні, особливо свічки та прикрашені банки, мама казала, що це дуже актуальний майстер-клас.
На таборі ми були ситі, обід- смакота і всі смаколики теж.
Нам дуже сподобалось шукати скарб.
Поливання та обливання водою були бомбезні, ігри класнючі, а аніматори суперові.А сестри самі добрі.
Табір хочем ще.
Діти із сиротинця "Введення в храм Пресвятої Богородиці"

**
Слава Ісусу Христу !
У мене залишились незабутні враження від перебування у цьому таборі! Це було чудове місце, де ми грали веселі ігри, смакували смачні обіди, брали участь у різноманітних майстер-класах. Особливо запам'яталися Літургії та катехизації, які були не тільки цікавими, але й глибокими та пізнавальними. Відчувалася особлива духовна атмосфера та єднання з Богом та іншими учасниками табору. Цей час залишив у моєму серці теплі спогади та зміцнив мою віру.
Гаврилишин Леся(учасниця табору)

**
Там, в таборі, було дуже весело, дуже гарно, сильно смачно, нові пісні, танці, і ще обливались весело, я б хотіла провести так все літо.
Марта Регула (учасниця табору) 

В Чорткові відбувся християнський дитячий табір «Стежинами Євангелії» https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/26072401.jpg#joomlaImage://local-images/2024/26072401.jpg?width=1024&height=576 Super User