Архиєрейська Божественна Літургія в Неділю Всіх святих українського народу

7 липня 2024 р. Б. в 2-гу Неділю по Зісланні Святого Духа, Всіх святих українського народу та урочисте свято Матері Божої Неустанної Помочі в  Катедральному Соборі св. верх. апп. Петра і Павла відбулася Архиєрейська Божественна Літургія за участю двох Архиєреїв: Преосвященного Владики Дмитра Григорака, ЧСВВ – Єпарха Бучацького та Преосвященного Владики Браяна –  Єпископа Єпархії Торонто та Східної Канади.

Перед початком Божественної Літургії відбулася урочиста зустріч Преосвященних Владик перед входом до храму. Далі розпочалося Архиєрейське Богослужіння, яке було сповнене особливих прохань. 

У своїй проповіді Преосвященний Владика Браян роздумував на різні духовні теми. «Інколи ми ігноруємо присутність Бога, піддаючись різним спокусам. Ми ніколи не самотні, бо завжди з нами є присутній Господь. Він спас нас від гріхів, щоб ми пізнали силу Його любові. Як маємо почути Бога, якщо зариваємо своє серце перед Ним?», – говорить Архиєрей. Також Владика Браян звертає особливу увагу на важливість почитання ікони Матері Божої Неустанної Помочі. «Матір Божа Неустанної Помочі допомагає нам завжди у всіх наших проблемах. Вона є великою заступницею в небі. Тому завжди прибігаймо до її стіп і просімо про все, чого потребуємо».

Після завершення Архиєрейської Божественної Літургії Преосвященний Владика Дмитро Григорак подякував Владиці Браяну за візит і спільну молитву.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Архиєрейська Божественна Літургія в Неділю Всіх святих українського народу https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/10072402/003.jpg#joomlaImage://local-images/2024/10072402/003.jpg?width=1024&height=768 Super User