Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу

25 червня 2024 р. Б. в Катедральному Соборі св. верх. апп. Петра і Павла відбувся подячний Молебень випускників Чортківського медичного фахового коледжу спеціальності «Фармація» та «Стоматологія ортопедична». Молитву очолив Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький. У співслужінні священиків Катедрального Собору Владика відслужив Молебень та благословив випускників на добру життєву дорогу.

Звертаючись до випускників, Преосвященний Владика Дмитро звернув увагу на важливість їхньої професії для суспільства. «Ваше покликання є угодним Богові. Він кличе Вас до дії, через служіння іншим. Але найперше треба пам’ятати, що в основі будь-чого є Бог. Керуючись Божими законами, людина приймає правильні рішення в житті, які подобаються Богу. Тому оберіть собі за дороговказ Бога, який буде провадити Вас по житті». 

Урочистості з нагоди закінчення коледжу і вручення дипломів продовжилися на площі Героїв Євромайдану та в приміщенні коледжу.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/02072403/005.jpg#joomlaImage://local-images/2024/02072403/005.jpg?width=1024&height=768 Super User