Архиєрейська Божественна Літургія в Домі милосердя

23 червня 2024 р. Б. в день Зіслання Святого Духа Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ  - Єпарх Бучацький очолив Архиєрейську Божественну Літургію в богослужбовій каплиці Дому Милосердя з нагоди храмового празника. Урочисте Богослужіння відбулося за участі духовенства, яке служить в цій каплиці, а також усіх жителів та працівників закладу.

Під час проповіді Владика Дмитро промовив: «Бог перебуває в душі кожного охрещеного. Тільки від нас залежить, чи відгукнемося ми на заклик Божий. Якщо ми робимо щось погане, то внутрішній голос говорить нам про це. Це голос нашого сумління,  а для християнина – це голос Божий. Господь промовляє до кожного в такий спосіб. Святе Таїнство Сповіді допомагає нам почути той Божий голос і відповідати на всі його заклики».

Після завершення Архиєрейської Божественної Літургії парох храму о. Іван Мельник подякував Владиці Дмитру за молитву від імені усіх жителів і працівників Дому милосердя. Також відбувся Чин освячення води та окроплення нею усіх присутніх.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Архиєрейська Божественна Літургія в Домі милосердя https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/02072401/002.jpg#joomlaImage://local-images/2024/02072401/002.jpg?width=1024&height=768 Super User