У Бучацькій єпархії відбулася гра «Хто? Де? Коли?»

Інтелектуальна гра «Хто ? Де? Коли?», у якій учасники детально вивчили біографії 28 новомучеників і блаженних українського народу, відбулася у Бучацькій єпархії 1 червня 2024 р. Б..

Перед початком гри дітей та катехитів благословив Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ - єпарх Бучацький, побажавши їм перемоги не тільки у самій грі, а й у щоденному житті, вибираючи завжди дорогу, яка веде до Христа.

Також до присутніх звернулася Голова Катехитичної Комісії с. Єремія Кузик, ЗСПР: «Дорогі діти, якщо Ви є тут, то Ви вже перемогли, бо кожного разу, як Ви відкривали книжку і вибирали ознайомитися з життям нового блаженного, відкладаючи свої справи в бік, це і була Ваша особиста перемога. Життя святих теж складається спершу з маленьких перемог, а потім вже з великих. Бажаю нам усім брати приклад з наших українських святих, — бути вірними Богові, Церкві та Україні».

17 команд молодшої й старшої категорії, які представляли деканати Бучацької єпархії, змагалися між собою, проявляючи неабиякі знання.

Однак перемогу в молодшій і старшій категорії здобули найкмітливіші, а саме — учасники деканату м. Чорткова (парафія собору Верховних апостолів Петра і Павла), які й поїдуть цьогоріч до Львова представляти Бучацьку єпархію на всеукраїнському рівні.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

У Бучацькій єпархії відбулася гра «Хто? Де? Коли?» https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/080624/002.jpg#joomlaImage://local-images/2024/080624/002.jpg?width=1280&height=751 Super User