Урочистий Молебень до Матері Божої

7 травня 2024 р. Б.  у Світлий Вівторок відбувся урочистий Молебень до Божої Матері біля каплиці Матері Божої Люрдської.

У християнські традиції почитання Матері Божої місяць травень має особливе значення,  адже присвячення посиленій молитві до Богородиці. В церквах протягом місяця щоденно звершуються особливі моління звернені до Пресвятої Богородиці в яких вірні просять про її заступництво і допомогу у різних наміреннях.  

З нагоди початку служіння Молебня до Матері Божої духовенство Чортківського Деканату урочисто зібралося для спільної молитви. Також і багато вірних прийшло до каплиці Матері Божої Люрдської, принісши Богородиці свої турботи і печалі. Спільні молитовні прохання про мир та припинення війни об’єднували усіх присутніх. 

Преосвященний Владика звернувся зі словом проповіді до вірних. Архиєрей говорить: «Мати Божа чекає на всіх нас. Вона ніколи не втомиться чекати на кожну душу, яка буде потребувати її заступництва. І саме в травні є чудова нагода віддати себе під опіку Богородиці. Тож молімося біля її стіп за мир, за перемогу і спокій, бо в її силах розв’язати наші вузли проблем і принести радість в наше життя. Завжди прибігаймо під опіку Богородиці».

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Урочистий Молебень до Матері Божої https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/15052401/004.jpg#joomlaImage://local-images/2024/15052401/004.jpg?width=1024&height=768 Super User