Архиєрейська Божественна Літургія в Прокатедральному Соборі м. Бучача

6 травня 2024 р. Б. у Світлий Понеділок Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив Архиєрейську Божественну Літургію в Прокатедральному Соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Бучача.

Урочиста процесія зустріла Владику Дмитра на церковному подвір’ї з привітаннями та урочистим співом. На святкове Великоднє Богослужіння зібралося багато вірних, які прийшовши до храму разом з Архиєреєм та духовенством підносили свої молитви до Господа. Молитовні прохання на Архиєрейській Літургії були зверненні за закінчення війни, мир і спокій в державі та здоров’я і Божий захист для всіх воїнів-захисників. Після прочитання євангельського слова було виголошено Великоднє привітання Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава. 

На завершення святкової Архиєрейської Літургії Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ звернувся до усіх присутніх із словами привітань з нагоди світлого свята Воскресіння Христового та уділив Архиєрейське благословення. Зі словом вдячності та привітань до Владики Дмитра звернувся настоятель Прокатедрального Собору Благовіщення Пресвятої Богородиці о. Володимир Гнилиця, який подякував Архиєрею за приїзд та молитви.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Архиєрейська Божественна Літургія в Прокатедральному Соборі м. Бучача https://buchacheparchy.org.ua/images/2024/09052403/006.jpg#joomlaImage://local-images/2024/09052403/006.jpg?width=1024&height=768 Super User