Похоронні Богослужіння волонтерки Наталії Криси

29 жовтня 2023 р. Б. Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив похоронні Богослужіння працівниці Єпархіального управління Бучацької єпархії УГКЦ та волонтерки Наталії Криси.

Сотні людей цього недільного дня зібралися для того, щоб провести в останню путь відому у краї сподвижницю та волонтерку Наталію Крису, яка своєю наполегливістю та відданістю Божій справі, до останніх днів свого життя, намагалася максимально послужити потребуючим.

Працюючи в «Домі Милосердя», вона показала велику та жертвенну любов до дітей та потребуючих людей. Завжди дарувала багато позитивних емоцій і була великою підтримкою для хворих та знедолених. 

У слові співчуття Преосвященний Владика Дмитро сказав: «Наталя жила не для себе, а для інших. Вона жертвенно віддавала себе для дітей «Дому Милосердя», а з початком війни багато допомагала нашим військовим і усім, кому потрібна була допомога. Вона була справжньою патріоткою, щиро переживала за долю своєї країни. Справжнім даром від Бога був спокій в її душі, сильна воля. Навіть вже в стані хвороби, вона демонструвала спокій і рівновагу. Від імені всіх, сьогодні дякуємо Богу за те, що Наталя була з нами в цьому світі і навчила нас любові і милосердя до ближнього. Невблаганна хвороба забрала її на 38 році життя, але пам’ять про неї буде завжди жити в наших серцях».

Похоронні Богослужіння розпочалися служінням Чину Парастасу напередодні та читанням Псалтиря в родинному домі в с. Біла, і продовжилися в Катедральному Соборі верх. апп. Петра і Павла м. Чорткова.

Завершення поминальних молитов відбулося на цвинтарі с. Біла, де тіло покійної Наталі знайшло свій вічний спокій.

Від початку повномасштабного вторгнення пані Наталія дбала про відправку гуманітарної допомоги потребуючим людям на схід, південь та північ України. За її стараннями Єпархіальне Управління змогло допомогти тисячам нужденних. Щиро дякуємо її за Все те, що Вона зробила.

Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ - єпарх Бучацький та все духовенство єпархії складають щирі співчуття родині та всім близьким пані Наталії.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Похоронні Богослужіння волонтерки Наталії Криси https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/021123/004.jpg#joomlaImage://local-images/2023/021123/004.jpg?width=1024&height=768 Super User