«Ті, що йдуть слідами Христа»

З благословення владики Дмитра Григорака, ЧСВВ – єпарха Бучацького УГКЦ, Комісія освіти і виховання Бучацької єпархії 5 жовтня 2023 р. Б. організувала і провела практичну конференцію для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які відповідають за викладання предметів духовно-морального спрямування, та вчителів предметів духовно-морального спрямування на тему: «Ті, що йдуть слідами Христа» приурочену Дню вчителя.

Протосинкел Бучацької єпархій митрофорний протоієрей Володимир Заболотний поблагословив присутніх на плідну працю.

Студенти Чортківської дяківсько-катехитичної академії ім. свщмч. Григорія Хомишина під керівництвом викладачів Володимира Корчака та Оксани Млодзяновської привітали вчителів зі святом. 

Ректор ЧДКА о. ліц. Володимир Білінчук розповів про Ісуса Христа Учителя, а також зосередив увагу на тому, яким повинен бути вчитель основ християнської етики – учитель, який йде слідами Христа.

Учителі, які підготували переможців і призерів олімпіади «Юні знавці Біблії - 2023» отримали подяки та подарунки. Підсумки і рефлексію провела Ганна Самолюк – заступник голови Комісії освіти і виховання Бучацької єпархії УГКЦ.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Ті, що йдуть слідами Христа» https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/09102301/002.jpg#joomlaImage://local-images/2023/09102301/002.jpg?width=576&height=768 Super User