Богослужіння з нагоди храмового празника в Чортківській установі виконання покарань №26

26 вересня 2023 р. Б.,  в день переставлення святого апостола і євангелиста Йоана Богослова Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив Святу Божественну Літургію в Чортківській установі виконання покарань №26 м. з нагоди храмового празника.

Вже традиційно, служіння в цій установі звершується щонеділі та у великі  свята. З нагоди урочистої Літургії Владиці співслужили капелан установи о. Роман Гарасимів та парох Катедрального Собору св. верх .апп. Петра і Павла о. Андрій Лемчук. Спільне моління духовенства за Україну, мир та благополуччя у державі, а також Божу милість для усіх, хто перебуває в Чортківській установі виконання покарань стало чудовою нагодою об’єднатися у щирій молитві.

На Богослужінні був присутній начальник установи, працівники та засуджені господарської частини. На завершення Божественної Літургії Преосвященний Владика Дмитро привітав усіх присутніх із святом, побажавши всяких Господніх благодатей та окропив всіх свяченою водою.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Богослужіння з нагоди храмового празника в Чортківській установі виконання покарань №26 https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/28092301/006.jpg#joomlaImage://local-images/2023/28092301/006.jpg?width=576&height=768 Super User