Реколекції для педагогів

У Марійському духовному центрі у Зарваниці Комісія освіти і виховання Бучацької єпархії УГКЦ 4 – 6  серпня 2023 р. Б. провела реколекції для керівників закладів освіти та вчителів основ християнської етики.

о. д-р Руслан Корнят, голова Комісії освіти і виховання, спілкувався з присутніми про покликання та духовність педагога в сучасному світі, звернув увагу на важливість позитивної взаємодії на шляху до діалогу.

Члени авторського колективу: Василь Жуковський, Лілія Мудрик, Ганна Самолюк розповіли про особливості та структуру програм і посібників з основ християнської етики та презентували навчально-методичний комплекс для 5 класу.

Олеся Горгота, кандидат філософських наук, правознавець, управлінець навчальними закладами, акцентувала увагу на позиції Церкви щодо гендерної ідеології.

Учасники реколекцій приймали участь у Літургії, молилися вервицю за Україну і за українських воїнів перед Чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої, пройшли Хресну Дорогу в наміренні за перемогу України у війні та духовно відпочили.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

 

Реколекції для педагогів https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/090823/001.jpg#joomlaImage://local-images/2023/090823/001.jpg?width=576&height=768 Super User