««Матір Божа з’являється» по всьому світу і каже: «Моліться!». Вона закликає нас до єднання через молитву», - Владика Дмитро

31 травня 2023 р. Б.,  в день завершення Молебнів до Божої Матері Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив подячний Молебень біля каплиці Матері Божої Люрдської у м. Чорткові.

Знакове місце на берегах мальовничого Серету – місце соборної молитви жителів Чорткова зібрало багато містян та священників Чортківського Деканату, які на чолі з Владикою провадили молитву.

Як відомо, травень – особливий місяць почитання Матері Божої, час усердних благань про її заступництво і молитву. Традиційно цього місяця щодня відправляється Молебень до Пресвятої Богородиці,  який містить багато чудових благально-подячних молитов.

Звертаючись до вірних Владика Дмитро говорить: «Матір Божа з’являється по всьому світу і каже: «Моліться!». Вона закликає нас до єднання через молитву. Заступництво Матері Божої ми відчуваємо у ці жахливі часи війни. Нехай наші молитви тривають і надалі, не лише в цей місяць. Це фундамент і запорука нашої перемоги»
Символічним стало те, що завершуючи Молебень Матері Божій розпочався Молебень до Ісуса Христа, який щоденно буде служитися протягом червня.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

««Матір Божа з’являється» по всьому світу і каже: «Моліться!». Вона закликає нас до єднання через молитву», - https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/08062302/002.jpg#joomlaImage://local-images/2023/08062302/002.jpg?width=1024&height=768 Super User