«Дякуємо Богу, за те, що дає нам таких героїв», - Владика Дмитро Григорак під час Парастасу за душу воїна-героя Ярослава Жебелюка

У світлий Понеділок, 17 квітня 2023 р.Б., Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ, - Єпарх Бучацький очолив Парастас за душу військовослужбовця Ярослава Жебелюка, який несучи військову службу, героїчно загинув під час виконання бойового завдання.

Преосвященний Владика, разом з чисельним духовенством заніс щирі і глибокі співчуття для рідних і близьких покійного воїна-героя Ярослава.
Владика промовив: «Щоб спасти людство треба було терпіння і страждання. За нас страждав Христос. Його смерть на хресті – наше спасіння. Ми живемо в складні часи, але Господь не залишає нас в цій битві наодинці. Він допомагає людям, які впускають його у своє життя. «Нехай буде не моя воля, а твоя, Господи», – має промовляти наше серце. Дякуємо Богу, який дає нам таких героїв. Важко знайти слова утіхи для згорьованої родини. Але є молитва, є Бог, який перебуває з кожним, хто страждає»

Христове Воскресіння, його страждання і славне піднесення з мертвих дає надію і кожному з нас на воскресіння померлих. Героїчний подвиг воїна-героя Ярослава вічно житиме у спогадах нащадків, як згадка про велику любов до рідного народу.

Вічна слава героям і вічний їхній подвиг!

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Дякуємо Богу, за те, що дає нам таких героїв», - Владика Дмитро Григорак під час Парастасу за душу воїна-ге https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/25042301/003.jpg#joomlaImage://local-images/2023/25042301/003.jpg?width=1024&height=768 Super User