«Любов Божа не має меж. Але чи усвідомлює це людина? Чому грішить і знову розпинає Господа», - Владика Дмитро у монастирі отців Василіян в Чорткові

17 квітня 2023 р. Б., у Світлий Понеділок Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ, - Єпарх Бучацький очолив Архиєрейську Божественну Літургію в монастирі отців Василіян у Чорткові. 

У цей радісний день пасхального торжества світла радість про Христове воскресіння завітала до обителів отців Василіян. Після урочистої зустрічі Владики розпочалася Архиєрейська Божественна Літургія, під час якої Архиєрей спільно з  отцями монастиря молився за мир в Україні, ласки і щедроти для українського народу, міцне здоров’я для військових та волонтерів.

Цього дня проповідь Владики була пов’язана із важливим для кожного християнина питанням: «Хто такий Бог?». Чи знаємо ми справжнього Бога, чи просто сповняємо обряд, який нам передали предки? Слово Євангеліє говорить: «Бога ніхто ніколи не бачив,  але Син об’явив». Кожна людина завдяки жертві Його сина, змогла зрозуміти хто такий Бог. Якщо ми вважаємо себе дітьми Божими, то повинні жити по його заповідях. Любов Божа не має меж. Кожен з нас для Бога має велику цінність. Але чи усвідомлює це людина? Чому грішить і знову розпинає Господа», - говорить Архиєрей. 

Радісний день світлого Понеділка був наповнений щирою молитвою усіх присутніх за мир  і добробут у нашій країні.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Любов Божа не має меж. Але чи усвідомлює це людина? Чому грішить і знову розпинає Господа», - Владика Дмитро https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/250423/001.jpg#joomlaImage://local-images/2023/250423/001.jpg?width=1027&height=768 Super User