Великопосні реколекції на Донеччині провели священники Бучацької єпархії УГКЦ

Впродовж трьох днів на Донеччині вірні Донецького екзархату УГКЦ мали можливість взяти участь в реколекціях у часі Великого посту.

Духовні науки провадили о. Назарій Бедрій, о. Микола Дмитрів та о. Руслан Доскоч з Бучацької єпархії УГКЦ. Головною темою реколекцій було прощення. Із вступною наукою до присутніх звернувся і о. Іван Василенко, настоятель парафії Святих апостолів Петра і Павла у м. Мирноград.

Духовні настанови та розважання отці-реколектанти провели також і для парафіян у Констянтинівці та Покровську. Загалом було 83 учасники. 

В часі віднови кожен з присутніх мав змогу приступити до Таїнства Сповіді, Пресвятої Євхаристії, а також о. Назарій Бедрій поділився, що уділив Таїнство Подружжя військовому ЗСУ та його нареченій.

Завершилися реколекції каноном Св. Андрея Критського та уділенням Святої тайни Єлеопомазання.

Реколектанти та вірні щиро вдячні владиці Дмитру Григораку, ЧСВВ - єпарху Бучацькому та усім жертводавцям, які підтримали фінансово, так важливу, духовну місію на Сході України.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Великопосні реколекції на Донеччині провели священники Бучацької єпархії УГКЦ https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/17032303/010.jpg#joomlaImage://local-images/2023/17032303/010.jpg?width=1080&height=498 Super User