Заупокійна Божественна Літургія в 40 день пам’яті о. Дмитра Подоби

25 лютого 2023 р. Б., в Сиропусну суботу,  в день пам'яті всіх преподобних отців, що в подвизі просіяли, Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький очолив Божественну Літургію в 40 день відходу до вічності протоієрея Дмитра Подоби в храмі Перенесення мощей св. Миколая в с. Свидова.

Пригадуючи постать отця Дмитра, Владика говорить: «Ми дякуємо за його служіння протягом майже 20 років на цій парафії. Він служив Богові, церкві та людям, мав багатий досвід служіння. Незважаючи на важку хворобу, яка тривала довгі роки, о. Дмитро виконав свій обов’язок священника сповна, служачи в храмі до останнього дня».

о. Дмитро Подоба виконував різні служіння в Бучацькій Єпархії, будучи священиком, отцем-деканом Улашківського деканату, Ректором Чортківської дяківсько-катехитичної академії ім. свщмч. Г. Хомишина, зробив багато багато добрих справ. 

Архиєрей продовжив: «Роль священника в житті парафії є незамінною. Тому молімося за душу отця Дмитра і дякуймо за його працю».
Молитва провадилася у співслужінні священиків навколишніх сіл. Після Літургії було зачитано декрет про призначення о. Євгена Гаврилишина парохом с. Свидова та адміністратором с. Антонів.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ 

Заупокійна Божественна Літургія в 40 день пам’яті о. Дмитра Подоби https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/17032301/001.jpg#joomlaImage://local-images/2023/17032301/001.jpg?width=1024&height=768 Super User