Реколекції для директорів закладів освіти

Комісія освіти і виховання Бучацької єпархії УГКЦ 3 – 5 березня 2023 р. Б. у Духовному Марійському центрі с. Зарваниця організувала реколекції для директорів закладів освіти.

Під час конференцій о. д-р Руслан Корнят, голова комісії освіти і виховання, розкрив питання особливостей процесу освіти, спілкування та міжособистісних взаємини, лідерства педагога, роботи в команді.

Олеся Горгота, кандидат філософських наук, правознавець, управлінець навчальними закладами, кандидатка Згромадження сестер Пресвятої Богородиці Фатімської, зосередила увагу на проблемах гендерної ідеологія в освіті, шляхах впровадження і способах протистояння.

Підчас обговорення та рефлексії з учасниками реколекцій спілкувалася Ганна Самолюк, заступник голови комісії освіти і виховання.

Реколекції – це не тільки змістовні конференції отця Руслана Корнята і Олесі Горготи, а також: духовний відпочинок, участь у Літургії, молитва на вервиці біля Чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої, Хресна дорога за мир і перемогу України у війні, відвідання музею підпільної Церкви, цікава інформація про соціальне підприємництво у Зарваниці від отця Володимира Фірмана, приємне спілкування, зустрічі давніх друзів та нові знайомства.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ 

Реколекції для директорів закладів освіти https://buchacheparchy.org.ua/images/2023/060323/007.jpg#joomlaImage://local-images/2023/060323/007.jpg?width=1023&height=768 Super User