Катехитична комісія у співпраці з єпархіальним управлінням Бучацької Єпархії та з благословення Апостольського Адміністратора о. Дмитра Григорака 29 травня провели єпархіальний конкурс релігійної пісня, що мав назву «Пісня серця». Відповідальними за проведення заходу були голова Катехитичної Комісії о. Іван Сензюк та синкел у справах мирян Бучацької Єпархії о. Володимир Заболотний.

З усіх куточків єпархії з’їхалися діти та молодь, щоб взяти участь у цьому конкурсі. Змагання проводилося у трьох вікових категоріях: 1-ша категорія до 8-ми років, 2-га 8-13 років та третя 14-18. Судейське журі, яке було запрошене із Чортківського Педагогічного Училища та будинку культури ім. Рубчакової, поставилося високо професійно до покладеного на них великого обов’язку. До уваги журі бралися вокальні дані кожного з учасників, вибір пісні, сценічний образ та артистизм і на основі цих критеріїв були обрані учасники, які зайняли перші місця.

 

Разом з погідним літнім днем та запахом духмяних квітів дитячій радості не було меж, адже в цьому конкурсі не було переможених. Кожен з учасників став лауреатом конкурсу, кожен отримав подарунки та пам’ятну грамоту з благословенням Апостольського Адміністратора.

На завершення конкурсу о. Володимир Заболотний щиросердечною та молитовною промовою заніс подяку до престолу Всевишнього за ті таланти, якими багата наша українська нація, та закликав всіх учасників конкурсу до наполегливої праці над своїми талантами, щоб розвивати їх все більше і більше на радість людям та прославу нашого Владики Небесного Отця.  

Пісня Серця. https://buchacheparchy.org.ua/ Super User