«Господь дає нам силу боротися і перемагати», - Преосвященний Владика Дмитро на похороні воїна-героя Богдана Оліяра

6 жовтня 2022 р. Б. у с. Іване-Золоте Заліщицької територіальної громади відбувся похорон воїна Богдана Оліяра, який очолив Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький.

Захищаючи рідну землю від нападу окупаційних військ, воїн Богдан отримав важкі поранення несумісні з життям поблизу с. Безіменне Миколаївської області.

Добрий, розумний, добросовісний, кому яка потрібна допомога – він завжди послужить. Богдан ще не створив власної сім’ї, але дуже любив дітей. У Героя залишились невтішні тато, мама та сестра. Зі щирою молитвою та зі сльозами на очах Героя до рідної домівки супроводжували побратими, друзі, знайомі та небайдужі жителі громади.

«Господь дає силу боротися і перемагати. Це істина яку треба розуміти і жити нею. Покійний Богдан віддав своє життя за важливу ідею, яка сьогодні актуальна як ніколи. І ми повинні бути пройняті нею», - звернувся у своєму прощальному слові Владика Дмитро до рідних і близьких покійного.

Вічна пам’ять про воїна-героя буде дороговказом у запеклій боротьбі проти ворога. Вічний подвиг його життя буде збережений у пам’яті поколінь!

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«Господь дає нам силу боротися і перемагати», - Преосвященний Владика Дмитро на похороні воїна-героя Богдана https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/061022/003.jpg#joomlaImage://local-images/2022/061022/003.jpg?width=576&height=768 Super User