«Воїн Андрій Скуржанський віддав своє життя за кожного з нас», - о. А. Лемчук

Чортківщина прощалася з героєм України, воїном Андрієм Скуржанським, зустрічаючи на колінах біля Катедрального храму Верховних Апостолів Петра і Павла 11 вересня 2022 р. Б..

о. Андрій Лемчук – синкел у справах формації духовенства Бучацької єпархії УГКЦ, звертаючись до опечаленої родини, дружини Галини, 11-ти річної дочки Аліни сказав: «Подібно, як Предтеча Іван Хреститель віддав своє життя за Христа, бо не мовчав на гріх, так само і наш воїн Андрій віддав своє життя за кожного з нас, за Україну, за те, щоб і ми відстоювали правду в своєму житті. Щоб були з Богом і вміли цінити один одного. Він виграв не тільки один бій, а пройшов і виграв велику боротьбу з ворожим тираном. Для нього це вже перемога».

«Іван Хреститель і воїн Андрій Скуржанський перемогли зло своєю мученичою смертю, вони вже виконали свою життєву місію, а ми, вдивляючись у їхнє життя, берімо з них приклад», - підкреслив священик.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«Воїн Андрій Скуржанський віддав своє життя за кожного з нас», - о. А. Лемчук https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/18092202/002.jpg#joomlaImage://local-images/2022/18092202/002.jpg?width=1152&height=768 Super User