«Ми є всі в боргу перед нашими героями», - Владика Димитрій

Ігор Луців, з с. Завалів Підгаєцького деканату УГКЦ, віддав своє життя на Донеччині, захищаючи незалежність держави та свободу українського народу.

Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ під час похорону зі словами співчуття звернувся до рідних, промовивши: «Сьогодні це горе нас всіх об'єднало. Горе це велике, не маю слів, щоб потішити Вас. Все небо плаче. Тільки час і Божа благодать зможе залікувати цю глибоку рану».

Далі єпископ продовжив: «Наш герой Ігор бачить нас з іншого світу. Ми йому дякуємо і просимо молитися за нас, за Україну і за перемогу над ворогами. Ми є всі в боргу перед нашими героями, їхніми батьками, дітьми, братами, сестрами, дружинами. Дорога родино, Ви краще знаєте за мене, що Ігор був дуже чуйною, доброю людиною і найкращим пам'ятником для нього буде Ваша доброта і людяність, яку будете практикувати у своєму житті. Будьте такими добрими, як був він».

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

«Ми є всі в боргу перед нашими героями», - Владика Димитрій https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/18092201/004.jpg#joomlaImage://local-images/2022/18092201/004.jpg?width=576&height=768 Super User