«Сад Перемоги» з’явився на території Бучацького єпархіального реколекційного будинку Святого Миколая

За сприяння Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви та Бучацької єпархії УГКЦ в рамках Всеукраїнської безтермінової акції «Посади дерево миру», 4 червня відбулося закладення «Саду Перемоги» на території Бучацького єпархіального реколекційного будинку Святого Миколая у с. Бобрівники. Захід відбувся з благословення преосвященного владики Дмитра Григорака, ЧСВВ - єпарха Бучацького.

До акції долучились як місцеві жителі, так і вимушені переселенці, які знайшли тут для себе безпечний прихисток.

Розпочалая зустріч зі спільного молебню в часі війни, який помолився з усіма присутніми о. Арсен Панчак - духівник реколекційного будинку Святого Миколая.

З привітальним словом до учасників акції звернувся також керівник Бюро з питань екології УГКЦ проф. д-р Володимир Шеремета, який зазначив, що закладення саду є дуже важливою подією, адже привертає увагу українців до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни в Україні, до непоправної шкоди, завданої довкіллю нашої країни, екологічних проблем, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму. Це акція заклику до збереження природи, рідної української землі та країни.

Висловлюємо подяку усім, хто долучився до заходу та сподіваємося, що ці дерева будуть символом нашої перемоги та миру в Україні.

Інформаційний центр Бучацького єпархіального реколекційного будинку Святого Миколая

«Сад Перемоги» з’явився на території Бучацького єпархіального реколекційного будинку Святого Миколая https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/06062202/006.jpg#joomlaImage://local-images/2022/06062202/006.jpg?width=1024&height=768 Super User