«Святими ми можемо стати тільки з Божою допомогою», - владика Димитрій

Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – єпарх Бучацький, після освячення каплиці, престолу та кивота в «Домі милосердя» у м. Чорткові,  звернувся до присутніх: «Це місце є найсвятіше в цьому будинку. Господь Ісус Христос прийшов до нас не тільки, щоб дивувати нас своїми чудами але, щоб ми щоразу ставалися подібними до Нього. Чим більше ми цього самі хочемо, тим більше Бог буде нас освячувати».

Єпископ повчав: «Можливо, для світу ми будемо виглядати ненормальними, бо зараз для світу гріх - це норма. Але маємо знати, гріх - це спотворення людини, деформація, каліцтво духовне, моральне і фізичне. Бо всі проблеми і всі біди від гріха, від зла, яке ми чинимо свідомо і добровільно».

«Святими ми можемо стати тоді, коли цього дуже прагнемо, але тільки з Божою допомогою, а самі – ніколи», - підкреслив владика Дмитро.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Святими ми можемо стати тільки з Божою допомогою», - владика Димитрій https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/24052201/007.jpg#joomlaImage://local-images/2022/24052201/007.jpg?width=432&height=768 Super User