«Діва Марія вибирала в житті завжди волю Божу», - Владика Дмитро

Владика Дмитро відвідав монастир отців Місійного Згромадження Святого Апостола Андрія в м. Івано- Франківську.

Звертаючись до отців та братів у монашестві, єпарх Бучацький зосередив увагу на поставі Пресвятої Богородиці та її актуальній місії у спасінні людського роду: «Пречиста Діва Марія є тою, яка слухала у всьому свого Сина і служила завжди. Спершу слухала Слово, приймала Його у своє життя, щоб могти правильно Йому служити. Богородиця має великий титул, бо, породивши Бога, якого не можливо породити, дала Божому Синові людське тіло. Це є надприродні речі».

«Сама ж Божа Мати є теж звільнена від первородного гріха, вона не була богиня, а, навпаки, покірної і тихої вдачі. Це одна з ознак свободи від первородного гріха. Діва Марія вибирала в житті завжди волю Божу. Бажаю і Вам теж у своєму богопосвяченому житті завжди радо вибирати та чинити Божу волю, наслідуючи Пресвяту Богородицю», - побажав єпископ.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Діва Марія вибирала в житті завжди волю Божу», - Владика Дмитро https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/23052201/005.jpg#joomlaImage://local-images/2022/23052201/005.jpg?width=1023&height=768 Super User