Останнє слово нашого Господа на хресті було не слово розпачу, а перемоги: «Звершилося», - Владика Дмитро

В світлий понеділок 25 квітня 2022 р. Б., Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ - єпарх Бучацький, очолив Архиєрейську Святу Літургію в Прокатедрі Благовіщення Пречистої Діви Марії в м. Бучачі.

Звертаючись до вірних, єпископ поділився своїми думками: «Христос воскрес. Сталося те, що мало статися... Напередодні Христос сказав, що Його вб'ють і потім Він вокресне. Якщо ці слова розуміти буквально, то виходить, що у людини не було б вибору, бо все наперед для неї заплановано. Але це не так, бо ми християни і наш Бог нас не програмує. Те, що має статися, знає тільки Бог. Бог бачить і майбутнє, і теперішнє, і минуле, бо у Бога немає часу. Бог знає, що ми виберемо, але ми не є запрограмовані».

«Господь діє через нас. Були дуже сумні часи і в ізраїльського народу, і тоді, щоб підтримати свій люд у вірі, Господь посилав пророків. Ісус теж говорив учням, що має статися, але учні нічого не розуміли. Останнє слово нашого Господа на хресті було не слово розпачу, а перемоги: «Звершилося»», - підкреслив Владика Димитрій.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Останнє слово нашого Господа на хресті було не слово розпачу, а перемоги: «Звершилося», - Владика Дмитро https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/020522/008.jpg#joomlaImage://local-images/2022/020522/008.jpg?width=576&height=768 Super User