«Що я і ти будемо робити після перемоги, щоб наша Україна була кращою ?», - о. Володимир Заболотний

Генеральний Вікарій Бучацької єпархії УГКЦ о. Володимир Заболотний в м. Гусятині очолив похорон воїна Михайла Процишина.

Звертаючись до присутніх, священник наголосив: «Герой Михайло, який віддав своє життя за Україну, за нас з вами, вже виконав свою земну місію. А що зробили на сьогоднішній день ми? Чи задумуємось ми, що нам , кожному зокрема, потрібно змінити найперше в собі, щоб перемогти? Що я і ти будемо робити після перемоги, щоб наша Україна була кращою ?».

Слід додати, що з перших днів повномасштабної війни Михайло став до лав Збройних Сил України. Він пішов захищати наших дітей, їх мрії, майбутнє і право жити вільними у власній країні.

Загинув військовий на Чернігівщині, виконуючи бойове завдання. За свободу своєї України він віддав найцінніше – власне життя.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Що я і ти будемо робити після перемоги, щоб наша Україна була кращою ?», - о. Володимир Заболотний https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/180422/009.jpg#joomlaImage://local-images/2022/180422/009.jpg?width=1280&height=562 Super User