«Зараз ми об'єднані всі в одну дорогу Христа, яка веде до воскресіння», - Владика Димитрій

Після Хресної дороги у Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла в м. Чорткові Владика Димитрій Григорак, ЧСВВ – єпарх Бучацький сказав: «Сьогодні Хресну дорогу ми всі проходимо в одному наміренні: за Україну, за перемогу над ворогами. Кожен з нас має впродовж життя свою Хресну дорогу, але зараз ми об'єднані всі в одну дорогу Христа, яка веде до воскресіння. І ті, які воюють, і ті, які волонтерять, і які голодують, і які помирають, і які терплять за рідну українську мову, - всі своїми терпіннями докладаються до несення Хреста самого Ісуса. Коли дітей, немовлят, старших людей окупанти вбивають цілеспрямовано і системно, ми молимось і все жертвуємо Господеві. Світ дивиться і подивляє, але тут немає нічого дивного. Господь вже давно нас готував і дав нам духа сили, любові і мужності».

«Кожна дорога має свій кінець і Хресна теж закінчується Голгофою і веде до воскресіння. Тільки з Тобою, Господи, ми можемо це все винести і перемогти», - промовив єпископ.

«Дякуємо і молимося за наших героїв і щоб вони могли живими повернутися з перемогою. Молимось і за тих, які віддали своє життя за нашу перемогу, нехай Господь прийме їхні душі у Царство Небесне. Продовжуймо і надалі молитися, бо скоро Воскресіння Христове, яке вже починає нас зігрівати надією», - завершив єпарх Бучацький УГКЦ.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Зараз ми об'єднані всі в одну дорогу Христа, яка веде до воскресіння», - Владика Димитрій https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/1304220201.jpg#joomlaImage://local-images/2022/1304220201.jpg?width=1280&height=960 Super User