«Бог є на стороні того, хто чинить правду», - владика Дмитро

20 березня 2022 р. Б., Владика Дмитро під час недільної проповіді роздумував з вірними Катедрального Собору Верховних Апостолів Петра і Павла в м. Чорткові над змістом чергового Євангелія: «Що таке гріх? Гріх це зло. Зло буває фізичне, моральне і духовне. Гріх - це те, що противиться волі Божій».

Владика, розповідаючи про люблячого Бога та гріхопадіння людини, наголосив: «Людина до гріха не знала, що таке зло. Але, знала все, що потрібно їй було знати, щоб жити щасливо. Людина мала безпосередній зв'язок з Богом і це приносило їй повноту радості та щастя. У нинішньому Євангелії Богочоловік себе об'являє як Бог, бо відпускає гріхи. Ісус прийшов на цю землю, щоб нас поєднати з Отцем. Навіть дав себе в жертву у Пресвятій Тайні Євхаристії, щоб ми були разом з ним поєднані навіки».

«Часто, в теперішній час війни, в нас виникають питання: на чиєму боці Бог? І наші нападники теж ходять до церкви, ставлять свічки, моляться.... Бог є на боці того, хто чинить правду. Ми християни - українці є вибрані Богом, щоб це зло, яке нас нищить, ми знищили. Бог нам довіряє, що ми не зламаємося і переможемо носіїв зла», - підкреслив єпарх Бучацький.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Бог є на стороні того, хто чинить правду», - владика Дмитро https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/230322/001.jpg#joomlaImage://local-images/2022/230322/001.jpg?width=1023&height=768 Super User