«Бог нам довіряє цю боротьбу добра і зла та вірить, що ми переможемо», - Владика Дмитро

Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – єпарх Бучацький очолюючи Чин похорону воїна ЗСУ Михайла Москалика в с. Нагірянка, Улашківського деканату, де звернувся до присутніх: «Не важливо скільки ми прожили, а важливо, як ми прожили. Прикладом, як виявляти любов до ближнього, є сам Христос. Це він своїм життям показує нам як любити ближнього. Наш герой, який, захищаючи нас з вами від смерті, а рідну землю від окупантів теж проявив найвищий рівень любові, бо віддав те, що мав найдорожче від Господа - життя. Це є велика жертва і тому наші сльози є сьогодні сльозами не розпачу, а любові».

«Час зараз страшний, жорстокий, це час великої проби віри, довір'я до нашого Господа. Тому, ми не маємо виходу, ми маємо вистояти, ми мусимо перемогти. Не впадати в паніку, не втрачати надію, а молитися і знову молитися. Саме у молитві зростає наш дух, стає міцніший і незламний. Молитва, піст і милостиня, добрі діла є тим міцним тилом для наших воїнів, які на передовій, не маючи тепла і умов, віддають себе всеціло за нашу свободу. Віддав себе і наш земляк Михайло Москалик, який загинув 14 березня 2022 р. Б. у боротьбі за Україну. Михайло був патріотом і одним із перших, хто поїхав на Майдан у Київ та був учасником Революції Гідності», - продовжив єпископ.

«Бог нам довіряє цю боротьбу добра і зла та вірить, що ми переможемо. Вірмо і ми Богові, борімося і поборемо», - підкреслив єпарх Бучацький.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

«Бог нам довіряє цю боротьбу добра і зла та вірить, що ми переможемо», - Владика Дмитро https://buchacheparchy.org.ua/images/2022/220322/003.jpg#joomlaImage://local-images/2022/220322/003.jpg?width=1280&height=590 Super User