Пастирський візит Владики Димитрія (Григорака), єпарха Бучацького до м. Заліщики

З пастирським візитом Владика Димитрій (Григорак) відвідав парафію Найсвятійшого Серця Христового в м. Заліщики 28 червня 2020 р. Б..

Під час проповіді єпископ сказав до вірних: «Тож і я тобі заявляю, що ти – Петро (скеля), і що я на цій скелі збудую мою Церкву й що пекельні ворота її не подолають. ( Мт.16.18.). Та Церква Христова, яка є заснована на Христі, де невидим головою є сам Господь Ісус Христос, а видимим є Апостол Петро, а далі Святійший Отець, Папа Римський, відтак, у нас на Україні є Блаженніший Святослав і його єпископи, священики, вірні - є непереможною. Ми, як члени Христової Церкви, маємо розуміти, що там де є єпископ, там є Церква».

«У церкві є послух, через який ми можемо розпізнавати і сповняти волю Божу тут на землі і так ставати святими», - наголосив владика Димитрій.

Підчас Святої Літургії відбулися дияконські свячення брата Володимира Грабика – випускника Мюнхенського університету Людвіга-Максиміліана та Івано-Франківської Духовної Семінарії.

Також єпископ ще раз склав щирі співчуття дружині, дітям, рідним і близьким з приводу смерті о. Олега Винницького.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Пастирський візит Владики Димитрія (Григорака), єпарха Бучацького до м. Заліщики https://buchacheparchy.org.ua/ Super User