Архиєрейські відвідини с. Вигода

26 листопада 2017 р. Б. в 25-ту неділю по Зісланні Святого Духа Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Правлячий Архиєрей Бучацької єпархії УГКЦ з душпастирським візитом відвідав парафію Вознесіння Господнього с. Вигода Мельнице-Подільського деканату.

Перед храмом Єпарха Бучацького зустрічала святошна громада та настоятель о. Іван Дутка, який запросив Архиєрея освятити престол, кивот, іконостас і розпис храму та очолити Архиєрейську Божественну Літургію у співслужінні деканального духовенства.

В часі проповіді Владика Дмитро звернувся до вірних: «Бог наказав нам перемагати зло, перемагати добром, не іншим злом, а добром і саме добрі діла є одним із елементів боротьби, щоб перемогти зло…».

«Господь переміг зло не іншим злом, не силою, могутністю, але силою своєї любові, покори, смирення, яке привело Його до смерті, а потім до воскресіння…», - продовжив Єпископ.

«Віра це не тільки стан душі, це не тільки віра в якійсь постулати,..., віра повинна бути видимою назовні через наші діла, тому я вдячний за Вашу віру і Вашу любов, тільки будьте ще кращими, бо немає меж нашої досконалості», - підсумував Архиєрей.

Насамкінець Божественної Літургії Владика Дмитро висловив слова вдячності отцю-настоятелю та громаді, а також нагородив о. Івана правом носити золотий хрест та відзначив жертводавців подячними грамотами. Відтак лунало «многоліття» та духовний гімн України «Боже, Великий, Єдиний» після якого відбулося водосвяття.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

Архиєрейські відвідини с. Вигода https://buchacheparchy.org.ua/ Super User