«Дім милосердя» приймає дари від святого Миколая

Кожен рік, в один і той же час, зимової пори до нас приходить чарівна казка. Вночі, невидимо з’являється у наших домівках святий Миколай Чудотворець.

Цього року вперше, побував святий Миколай і у нашому новому «Домі милосердя».

Захоплююче дійство, яке допомогли створити студенти та вчителі педагогічного коледжу, підняло святковий настрій дітям та гостям, що були присутніми на святі. З превеликим задоволенням діти читали вірші святому Миколаю, водили хороводи, прославляли Бога та Чудотворця Миколая. За старання і вміння дітей Миколай був дуже щедрим. У Його чарівному мішку були: телевізор, іграшки, цукерки, мандарини, печиво, торт, книжечки, олівці, фарби, «сухий басейн», стільчики-м’ячі та багато інших подарунків.

Діти та батьки щиро дякують за допомогу, любов та милосердя: о. Андрію Лемчуку та парафіянам Катедрального Собору Петра і Павла, о. Дмитру Ненчину, парафіянам УГКЦ смт. Скала-Подільська, працівникам центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, сім’ї Шуткових, директору Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу Пахолок Р.І. та студентам, працівникам відділу освіти, Пахолюк Я., Артемчику і Вадимчику, Гриців О. та всім, хто долучився до цього свята.

Повідомив о. Іван Мельник

«Дім милосердя» приймає дари від святого Миколая https://buchacheparchy.org.ua/ Super User