Похід святого Миколая по Скалі-Подільській

У Скалі-Подільській протягом тижня у місяці грудні, вже 7 років поспіль, відбуваються різноманітні святкування за участю святого Миколая.

Організовує прославу Божу, через великого доброчинця святого Миколая, парафія УГКЦ смт. Скали-Подільської. Цьогоріч святий Миколай зі святковим творчим дійством, яке підготувала Ірина Івасєчко у співпраці з місцевою музичною школою, завітав найперше у музичну школу, згодом у садочок «Теремок», у поліклініку при з'їзді лікарів об'єднаної територіальної громади, побував у приміщенні селищної ради, завітав до Будинку Культури, до школи І-ІІ ст., і звичайно, з подарунками до костелу в якому на богослужінні зібрались діточки й батьки селища. Святий у саме свято пройшовся із ангеликами Скалою і всім, хто зустрічався на шляху - дарував пам'ятні образочки, святковий духовний настрій і позитивні емоції.

Парафія УГКЦ Скали-Подільської заохочує всіх прославляти Господа Бога, через правдивого святого, який насправді жив і творив добро, показуючи при цьому приклад милосердя для всього людства.

Повідомив о. Василь Германюк

Похід святого Миколая по Скалі-Подільській https://buchacheparchy.org.ua/ Super User