«Милосердя двері відкрий нам, Господи»

З ласки Божої і Благословення Владики Дмитра Григорака, ЧСВВ – Правлячого Архиєрея Бучацької єпархії УГКЦ, Комісія у справах освіти та виховання Бучацької єпархії УГКЦ у Святому Ювілейному році Божого Милосердя, проголошеного Папою Франциском здійснила проект «Милосердя двері відкрий нам, Господи».

Голова Комісії о. д-р Руслан Корнят провів лекторій духовної формації для вчителів основ християнської етики у Бучацькому, Борщівському, Гусятинському, Копичинецькому, Товстенському, Улашківському та Чортківському деканатах.

Також у рамках проекту за сприянням на місцях: священиків, директорів, вчителів, батьків та учнів вдалося розповсюдити понад 6000 підручників Основ християнської етики.

Тисячі учнів 2-11 класів зможуть відкрити красу, доброту та істину Євангелія, зміцнювати віру, розважати над Божим Словом. Засвоєння навчального матеріалу через підручники видавництва «Світ», а також видавництва Патріаршої Комісії спонукатиме школярів до плекання сімейних цінностей на радість собі, ближньому та на славу Божу.

Заступник голови комісії у справах освіти та виховання
Неля Думка

«Милосердя двері відкрий нам, Господи» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User