Завершення екологічних місій у Бучацькій єпархії

В період з 26 по 28 жовтня 2016 р. Б. в Бучацькій єпархії відбувся цілий ряд заходів та місій організованих та проведених референтом Екобюро о. Михайлом Деревенчуком.

26 жовтня екомісії відбулися на парафії Архистратига Михаїла за сприяння о. Ігоря Лесківа - декана Товстенського, який подбав про те, щоб даний захід пройшов на високому рівні.

Зокрема о. Ігор організував зустріч з студентами Товстенського професійного сільськогосподарського ліцею де було проведено конференцію на тему: «Екологічні місій задля порятунку створіння». Усім присутнім екореферент о. Михайло запропонував задуматися над повсякденними вчинками, які ми робимо не замислюючись над тим, яку спадщину ми залишимо нашим майбутнім поколінням.

27 жовтня у Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла м. Чортків відбулась зустріч спільноти «Діти Божої любові» духовним проводом якої займається референт з питань екології о. Михайло Деревенчук.

Зустріч розпочалася зі спільної молитви на вервиці. Потім діти спільно з батьками готувалися до різдвяної ярмарки виготовляючи новорічні прикраси з дарів Богом створеного світу, тим самим показуючи свою майстерність та приклад бережливого ставлення до Божого творіння.

28 жовтня відбулось завершення «Екологічних місій задля порятунку створіння» в м. Бучач у монастирі отців Васильян. Місії розпочались Літургією у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього де з проповіддю до вірних звернувся о. Михайло Деревенчук, який наголосив на тому, що будь-який вчинок проти Божого створіння є гріхом з якого ми маємо обов’язок сповідатися.

Також Директор колегіуму, який діє при монастирі - о. Іриней Гумен, ЧСВВ радо прийняв екореферента у навчальному закладі, де була проведена конференція на тему: «Екологічні місії задля порятунку створіння». Підчас свого виступу о. Михайло поділився з присутніми своїм досвідом та знаннями у сфері екологічного служіння для порятунку нашого рідного краю зокрема, та Батьківщини в цілому.

Завершення екологічних місій у Бучацькій єпархії https://buchacheparchy.org.ua/ Super User