Тиждень багатий на добрі діла до Богом створеного світу

11 жовтня 2016 р. Б. на запрошення пароха храму Покрови Пресвятої Богородиці м. Заліщики отця Івана Сензюка, із екологічною місією прибув екореферент Бучацької єпархії отець Михайло Деревенчук.

Місії розпочалися із зустрічі з студентами Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого, де отець Михайло звернувся до студентів з конференцією в якій розповів про Бюро УГКЦ з питань екології та закликав усіх присутніх взяти участь у всеукраїнському екологічному конкурсі. Шляхом демонстрації екологічних відео роликів за допомогою яких слухачі більш детальніше та глибше могли ознайомитися з проблематикою, яку отець прагнув їм подати.

По завершенню виступу о. Іван Сензюк запросив екореферента до храму Покрови Пресвятої Богородиці де священики спільно з парафіянами помолились акафіст та вервицю до Покрову Пресвятої Богородиці. Після молитви о. Михайло звернувся до вірних даного храму, де наголосив на тому, що ми маємо бережливо ставитися до навколишнього світу.

По закінчені місій о. Михайло висловив свою вдячність за теплий прийом усім присутнім та о. Івану Сензюку зокрема.

Також на цьому тижні, а саме 14 жовтня, відбулась ще одна подія на парафії Успіння Пресвятої Богородиці адміністратором якої є о. Михайло Деревенчук, вдалося перейти на світлодіодне освітлення храму. Завдяки цьому парафія зможе не тільки економити кошти, але виявляти свою християнську позицію відносно до Богом сотвореного світу.

Тиждень багатий на добрі діла до Богом створеного світу https://buchacheparchy.org.ua/ Super User