Владика Дмитро прийняв участь у ювілейних святкуваннях в Люксембурзі

9 жовтня 2016 року єпископ Дмитро Григорак, ЧСВВ разом із новопризначеним ректором Івано-Франківської духовної семінарії, о. Олесем Будзяком та декількома іншими священиками із різних єпархій УГКЦ, на запрошення архієпископа Люксембургу, мнср. Жан-Клода Голлеріха, ТІ, прийняли участь в урочистостях із нагоди 350-річного ювілею Статуї Милосердя Богородиці Умиління – Заступниці держави та міста Люксембург.

У цьому святкуванні, супроводжуючи єпархіального ординарія, прийняли також участь віце-канцлер Бучацької єпархії, о. Дмитро Ненчин, та координатор єпархіальних проектів Андрій Кучеренко, який являється також членом Економічної ради нашої єпархії.

Священики та вірні Бучацької єпархії в імені свого єпископа Дмитра Григорака висловлюють щиру подяку за запрошення до вищезгаданих святкувань, а також за активну та дієву реалізацію різноманітних проектів та братерську молитовну підтримку у важкий час для нашої землі. Особлива подяка спрямовується настоятелю катедри м. Люксембург, мнср. Генрі Гамусу, котрий завжди щиро відгукується на наші потреби.

Переклад підготував бр. Володимир Грабик

Владика Дмитро прийняв участь у ювілейних святкуваннях в Люксембурзі https://buchacheparchy.org.ua/ Super User