При парафії Вознесіння ГНІХ м. Чорткова розпочала роботу суботня катехитична школа

8 жовтня 2016 р. Б., при парафії церкви Вознесіння ГНІХ м. Чорткова розпочала роботу «Велика суботня катехитична школа для дітей та молоді». Особливістю цієї школи є те, що в ній дітей катехизують доступними та ефективними методами.

Працювати з дітками взялися сестри Дарія та Єремія з монастиря Згромадження сестер Пресвятої родини. На першій зустрічі діти та молодь познайомились один з одним, розповідали про себе та свої захоплення. Учасники першої зустрічі дізналися більше про милосердя, оскільки Папа Франциск оголосив поточний рік – Ювілейним роком Божого милосердя, переглядали цікаві відеоролики, слухали цікаві розповіді сестер монахинь і куштували смаколики, які підготували парафіяни храму.

Хоч і на першу зустріч прийшло не багато дітей, проте за словами малечі вона була досить цікавою. За планом проекту, зустрічі будуть проходити щосуботи. Відкривши свої серця, хочемо весело проводити час та почерпнути корисне з переглянутих відео, цікавих слайд-шоу, почутих розповідей, конференцій, майстер-класів. Відчуваємо, що початок вдалий і віримо, що наша «Велика суботня катехитична школа для дітей та молоді» буде і надалі успішно розвиватися.

Олександра Шаровська

При парафії Вознесіння ГНІХ м. Чорткова розпочала роботу суботня катехитична школа https://buchacheparchy.org.ua/ Super User