Духовна мандрівка до Борислава

В суботу після Свята Преображення Господнього, молодь та дорослі с. Сухостав Копичинецького деканату під проводом о. Ярослава Безкоровайного вирушили у паломницьку поїздку до «духовної лічниці» церкви Св. Анни в м. Борислав, де знаходяться понад 700 мощей святих.

Прибувши до Бориславу паломники взяли участь у Св. Літургії, приступили до Св. Сповіді, з’єдналися з Євхаристійним Христом, а також отримали благословення мощами. Найбільш захоплюючим було приступати до мощей святих, де кожен приклонився до свого покровителя. З вірою і молитвою кожен мав про що просити в Бога, молодь отримала благословення на добрий початок навчального року, дорослі просили за дітей, за зцілення, але спільне прохання було у всіх однакове - мир. Ця паломницька подорож була присвячена за мир в Україні та з нагоди 25-річниці незалежності нашої неньки. Таку велику кількість мощей зібрану разом в одній церкві, напевне, неможливо побачити ніде у світі.

По дорозі із Борислава молодь очікувала несподіванка, яку підготував отець Ярослав. Це відвідини найбільшого зоопарку на західній Україні в с. Меденичі. Діти і дорослі з радістю споглядали на звірів, яких раніше бачили лише по телевізору.

Отож, подорож вдалася на славу Божу і з Його опіки.

Турчинська Марія
учасниця паломницької подорожі

Духовна мандрівка до Борислава https://buchacheparchy.org.ua/ Super User