«Блаженні Милосердні, бо лиш вони зазнають милосердя»

У смт. Мельниця–Подільська при парафії Архистратига Михаїла з благословення о. Володимира Михайлюка та під опікою диякона Станіслава Б’ялковського і його дружини Любові, починаючи з 14 серпня відбувалися чотирьохденні веселі канікули з Богом. Темою «ВК» був приспів СДМ: «Блаженні милосердні, бо вони зазнають у Бога милосердя».

Кожний день був особливий по-своєму. Табір завжди розпочинався з молитви. Першого дня була спільна молитва, а після забав діти пішли на Божественну Літургію, яку служив о. Богдан Пелех. На катихизації дітям розповідалося про милосердя. Опісля катихизації хлопці грали у футбол, а дівчата малювали плакат, грали різні ігри та розглядали прапор із різними підписами, привезений із СДМ.

Другий день розпочався з молебня до Богородиці, який відслужив диякон Станіслав. На катихизації діти занурювалися у світ Божих Заповідей. Особливістю другого дня було рукоділля.

«Блаженні Милосердні, бо лиш вони зазнають милосердя»

Третій день розпочався із молебня до Христа Чоловіколюбця. На катихизації розглядалася притча Бруно Ферреро «Кам’яний лев». Родзинкою третього дня були естафети та християнські пісні.

Четвертий день розпочався молебнем. На завершення табору помолилися вервичку до Божого милосердя. Сюрпризом дня – став святковий обід, який організували матері.

Особлива подяка матерям, які знайшли час, щоб кожного дня готувати смачний обід.

Любов Б’ялковська

«Блаженні Милосердні, бо лиш вони зазнають милосердя» https://buchacheparchy.org.ua/ Super User