«Веселі канікули з Богом» в Улашківцях

Останній тиждень липня став особливим для 40 дітей з Улашківців та навколишніх cіл. При монастирі отців василіян проводилися «Веселі канікули з Богом». Тема цьогорічного табору була присвячена ділам милосердя, а основною метою було внести у дитячі серця вогники любові, миру та надії. Протягом цих днів брати василіяни Матей та Методій намагалися розповісти про щедрість та простодушність, доброту, навернення та віру.

Ченці з усіх сил прагнули переконати дітвору у тому, що ані вулиця, ані жодні обставини, як також і місце де ми знаходимося та люди, які нас оточують не можуть зробити нас насправді щасливими, лишень Христос, Який знаходиться у центрі людського життя може подарувати справжній внутрішній спокій та гармонію.

Завдяки отцю ігумену Улашківського монастиря Власію Фуцу, ЧСВВ, який став організатором «Веселих канікул 2016», багато дитячих сердець переконалися, що життя з Христом сповнене радості та щастя. Кожного дня учасники табору молитвою, співом, грою, танцем, навчанням та хорошим настроєм прославляли Господнє ім’я, дякуючи Йому за неймовірний дарунок життя та просячи здоров’я для отців василіян, своїх батьків, щоб подарував їм сили та наснаги прожити 365 днів та у 2017 році організувати схожий на цьогорічний, а той і кращий християнський табір.

бр. Матей Кравчишин, ЧСВВ

«Веселі канікули з Богом» в Улашківцях https://buchacheparchy.org.ua/ Super User